Recursos d’estiu per suar menys

Seguim donant-te idees per millorar la gestió i per crear continguts a les xarxes socials de manera més fàcil.

Pensem sobretot en aquestes dates, en les quals potser necessitis alguns recursos extres per tal que les publicacions que facis siguin més atractives, puguis programar-les o vulguis fer algunes proves de nous continguts amb els teus seguidors durant l’estiu. Per això, t’ajudem amb alguns recursos imprescindibles per a les vostres xarxes.

I no oblidis que totes aquestes eines són recursos gratuïts, Freemium o amb condicions especials per a ONL, específics per gestionar les diferents necessitats de les vostres xarxes.

Aquí tens els diferents blocs de recursos bàsics segons la finalitat:

Disseny gràfic

CANVA : Pla PRO gratuït per a Ongs . Eines de disseny gràfic simplificat, permet dissenyar presentacions, gràfics i imatges amb mides personalitzables i adaptables a cada xarxa social. Inclou una biblioteca variada d’imatges, fotos, icones i fonts.

PIXABAY: Banc amb imatges i vídeos que podeu utilitzar de forma totalment gratuïta. Totes les imatges estan publicades sota Creative Commons .

INSHOT : Un complet editor al nostre dispositiu mòbil enfocat per millorar el perfil d’Instagram. Aquesta App inclou una interfície molt intuïtiva i amb la què aconseguiràs: combinar música, efectes i veu en off, realitzar transicions per crear “nous vídeos”, crear collage de fotos, ajustar velocitats…

CAPCUT : App gratuïta per a l’edició de vídeo que t’ajudarà a crear vídeos increïbles. Talla, retrocedeix i canvia la velocitat. Especialment indicada per a Instagram.

Monitorització i anàlisi

HOOTSUITE : Potent eina de monitorització i programació de continguts de xarxes socials. Opcions de descompte 50% per a les organitzacions sense ànim de lucre. Treballarà per tu!

ALLHASTAG : Permet crear i analitzar de forma ràpida i fàcil els millors hashtags per a continguts de les xarxes socials.

Altres eines

SMASH : Web per enviar fitxers de manera molt senzilla. El pla gratuït permet enviar fitxers sense límit de capacitat, i els manté disponibles durant 14 dies.

CCMIXTER I INCOMPETECH: Algunes xarxes socials com ara YouTube o Facebook detecten si la música que porten els teus vídeos té drets d’autor i bloquegen els continguts. Aquestes són algunes pàgines on es poden trobar milers de cançons que es poden utilitzar lliurement (sense dret d’autor).

Si creus que aquest post és interessant i vols que l’ampliem amb noves eines, fes-nos-ho saber i afegirem nous recursos per a la teva entitat.

I no oblidis que, si necessites un servei més individualitzat de xarxes socials per a la teva organització, des de CAUSES podem donar-vos un cop de mà. Contacta amb nosaltres a través de info@causes.cat .