No deixis penjades les xarxes socials a l’estiu!

calendarixxss3T

Com passa el temps! Ja entrem a la segona part de l’any dels nostres Calendaris de Publicacions i en aquest lliurament ens centrarem en les dates destacades dels mesos del Juliol al Setembre.

Aquests mesos d’estiu solen ser més complicats per a les entitats per publicar continguts per dos motius:

  • d’una banda, perquè les organitzacions tenen menys activitat i, per tant –en teoria– menys temes per publicar,
  • i, d’altra banda, perquè potser les persones que es dediquen a les xarxes socials estan de vacances i és més complicat des del punt de vista organitzatiu.

Sigui com sigui, les xarxes hauran de seguir sent alimentades en la mesura que sigui possible i, per això, en aquestes dates més que en cap altre, els calendaris de dies claus atemporals us ajudaran a crear continguts de manera anticipada i a planificar les vostres publicacions amb temps.

De totes maneres, no oblideu altres pautes importants per tenir en compte en la gestió de les vostres xarxes socials en aquests mesos estivals:

  • Aprofitar per realitzar altres tipus de posts més enfocades a aquestes dates: canvis d’horaris d’estiu de la vostra seu, avisos de tancament per vacances, recordar els vostres altres canals de comunicació (web, mails…)
  • Què tal si comences a crear continguts i formats nous en aquesta època per veure què opinen els teus followers connectats? Això sí, sempre amb qualitat i centrats en els valors i la missió de la teva entitat. No oblidis que hi ha molta gent que a l’estiu no treballa i que fa servir les xarxes igual que en una altra època de l’any.
  • Per tant, recorda que el teu públic continuarà interactuant a les xarxes socials i que cal tenir una estratègia preparada per fer-ho. Programar publicacions és la millor opció per cobrir els continguts, però no arribarà a donar retorn als nostres seguidors que és vital per a la nostra entitat.
  • I si no és possible que ningú atengui les xarxes socials de manera òptima i realment us aneu de vacances, no passa res! Avisa als teus seguidors i desitja’ls bones vacances fins a la tornada😉

I per acabar, recordeu que queda el proper i l’últim posts que us el farem arribar al setembre amb el següent Calendari de Publicacions perquè les vostres xarxes socials segueixin sent tot un èxit aquest any 2022.

I no oblidis que, si necessites un servei més individualitzat de Xarxes Socials per a la teva organització, des de CAUSES podem donar-vos un cop de mà. Contacta amb nosaltres a través de info@causes.cat .