Potencia les teves xarxes després de les vacances!

Tornem de l’estiu amb la publicació de l’últim calendari de dates clau per ajudar-vos a publicar continguts diferents i variats a les xarxes socials de la vostra entitat.

Increïble que ja hagin passat 9 mesos des que vam començar a publicar aquests recursos trimestrals! El temps passa molt ràpid i per això és important planificar continguts perquè després no haguem de córrer 😉.

En aquest últim calendari, quedaran coberts els mesos d’octubre fins a final d’any (desembre). Recordeu que és atemporal, per la qual cosa qualsevol any podreu fer servir aquestes dates per al vostre calendari de continguts si encaixa en la línia editorial de l’entitat.

Afegim unes recomanacions sobre l’ús d’aquesta eina per acabar la sèrie de posts publicats:

  • Si els dies suggerits en aquests calendaris de Community Manager no s’adapten bé a la vostra entitat, investiga’n d’altres que siguin més d’acord amb els vostres valors i missió i personalitza aquests continguts.
  • Utilitza testimonis d’usuaris, voluntaris i persones del teu equip per donar més força a aquests missatges (per exemple, utilitza a la teva creativitat unes paraules d’un voluntari de la teva organització per celebrar el Dia Internacional del Voluntari el 5 de desembre ).
  • Demana-li als teus seguidors i amics (amb potents CTA – crida a l’acció) que interactuïn a les teves xarxes per tal que el teu dia internacional/ mundial es faci viral (compartir la publicació, pujar una foto relacionada amb aquesta temàtica, esmentar la teva entitat o un amic que puguin associar al dia que se celebra…).
  • Fes servir diferents formats per presentar aquest tipus de continguts (com amb totes les teves creativitats): vídeo, gif, icones que simbolitzin el dia que se celebra…
  • I no oblidis la resta de recomanacions que ja havíem comentat als posts anteriors!

Esperem que us hagi agradat aquest recurs i que us sigui útil a l’hora de crear noves publicacions a les xarxes socials. Seguirem pensant en altres de nous per ajudar-vos a créixer i us els farem arribar properament.

I recorda que, si necessites un servei més individualitzat de Xarxes Socials per a la teva organització, des de CAUSES podem donar-vos un cop de mà. Contacta amb nosaltres a través d’info@causes.cat .