Aquí hi ha formació per a Fundraisers i +!

Ha començat el curs i es multipliquen les oportunitats formatives que s’ofereixen per a les persones que volen millorar les competències en captació de fons i en altres àrees estratègiques importants per a les entitats.

Per això, des de CAUSES, llancem un recordatori amb 4 cursos que iniciaran en breu i als que encara et pots inscriure. Comencem!


Programa Gestió Directiva d’Organitzacions No Lucratives – Desembre 2022

La Fundació Acció contra la Fam i la UNED han dissenyat aquest Programa per donar una visió global del sector, però intentant alhora aprofundir en tots els aspectes més importants de gestió comuns per a les ONL d’acció social i cooperació.

Es podran obtenir els següents Títols amb aquest programa:

· Diploma d’EXPERT UNIVERSITARI. Gestió Directiva d’ONL (20 crèdits).

· Diploma d’ESPECIALITZACIÓ. Gestió directiva d’ONL (40 crèdits).

· Títol de MÀSTER. Gestió directiva d’ONL (65 crèdits).

Matriculació fins al 30 de novembre del 2022. Link aquí:

https://www.gestiondirectivaonl.org/


Digital Fundraising Hub – 26 i 27 d’Octubre

Aquesta formació està pensada com a espai per als professionals del Tercer Sector on es tractaran les últimes tendències en màrqueting i fundraising digital.

Organitzat per l’Asociación Española de Fundraising, neix com una trobada en línia conseqüència de la crisi del COVID-19, després de la qual moltes organitzacions s’han vist obligades a posar-se al dia o implementar noves estratègies de captació digital.

Link aquí:

https://digitalfundraisinghub.org/


Curs Captació de fons en entitats sense ànim de lucre i estratègies digitals per finançar-se – 19 i 20 d’Octubre

La Fundació Mediterrània ofereix un curs per millorar les estratègies de captació de fons enfocat al digital i realitzat per la nostra directora Irene Borràs.

L’objectiu del programa serà proporcionar a les entitats les eines necessàries per fer front a l’important repte de la sostenibilitat financera i donar a conèixer als participants les tècniques de Fundraising mitjançant el canal digital.

Modalitat Formació Presencial i Online. Organitza Espai EMINE d’Alacant. Link aquí:

https://fundacionmediterraneo.es/eventos/captacion-de-fondos-en-entidades-sin-animo-de-lucro-y-estrategias-digitales-para-financiarse/


Curs Expert en Direcció i Lideratge d’Entitats Sense Ànim de Lucre – Febrer 2023

AFA (Asociaciones y Fundaciones Andaluzass) celebra la 12a edició d’aquest curs, que s’ha consolidat a Andalusia com a referent formatiu per especialitzar-se en la gestió de les entitats sense ànim de lucre i en què també participa com a professora la nostra Directora Irene Borràs.

Modalitat Formació Presencial i Online. Prescripció curs oberta. Link aquí:

https://www.afandaluzas.org/servicios/formacion/curso-de-experto-en-direccion-y-liderazgo-en-entidades-sin-animo-de-lucro/


Recorda la importància de la formació i de l’actualització de coneixements en un sector com el nostre on tot es mou tan ràpid i hi ha tants avenços tecnològics per aplicar que ens faciliten la nostra gestió diària.

Aquest és el teu moment de millorar les teves competències!