Ens veiem al XXI Congrés de Fundraising!

Queden menys de dos mesos pel XXI Congrés de Fundraising, la cita anual que organitza l’Asociación Española de Fundraising on s’aborden els temes imprescindibles sobre captació de fons per a les organitzacions del Tercer Sector a Espanya.

Serà el proper 7 i 8 de Juny a Madrid i, com cada any, a més de les ponències i tallers que s’ofereixen, sempre hi haurà moments per al networking i espais més distesos com el sopar-festa de la nit del Dimecres 7.

Les principals temàtiques d’aquesta edició 2023 seran la innovació, la comunicació, les estratègies i les tendències en captació de fons.

Ja s’han confirmat els primers ponents i estem encantades de poder anunciar-vos que CAUSES estarà present amb el taller “A mi em passa… Tu, què faries?”. Durant la sessió revisarem diferents situacions quotidianes i habituals relacionades amb la captació de fons de les entitats amb les quals es poden trobar les organitzacions i donarem pistes sobre com resoldre-les. Es promourà la participació dels assistents a la sessió, que podran formar part dels escenaris possibles i compartir el dia a dia.

No oblidis que la venda d’entrades amb descompte Super Early Bird és fins al 14 d’abril.

Pots trobar més informació sobre l’esdeveniment, el nostre taller i comprar les teves entrades a la web del Congrés: https://congresofundraising.org/

Ens veiem a Madrid!