10 anys de CAUSES

Fa 10 anys, CAUSES va començar com una idea, com un desig. El desig de seguir al costat de les entitats per ajudar-les a fer un món millor.

Infants, joves, dones, persones grans, persones amb (dis)capacitats, salut, cooperació, natura, cultura, recerca… Tantes i tantes organitzacions que treballen per canviar, transformar realitats i contribuir a fer un món més just, solidari i sostenible! És un privilegi poder treballar, conèixer i aprendre de les entitats i de les persones que en formen part.

Durant aquests 10 anys, hem fet plans estratègics de comunicació i de captació, hem dissenyat i desenvolupat campanyes, hem millorat la comunicació, potenciat canals i xarxes de moltes organitzacions. Aquests processos de consultoria estratègica, operativa i tàctica s’han combinat amb moltes hores de formació, també en comunicació i captació, per ajudar a  les entitats a obrir la mirada i acompanyar-les en el seu creixement.

És un camí en el qual hi han format part altres persones: programadors web, dissenyadors gràfics, i altres col·laboradors que han posat no només la seva professionalitat, sinó també el seu cor.

Perquè el món de les entitats necessita professionals capaços de dirigir, gestionar, comunicar i captar bé. Però no es pot fer sense persones que tinguin un gran sentit de la solidaritat, de respecte i d’empatia. És per això que aquests 10  anys han estat molt més que una forma d’ajudar a les entitats. Aquests 10 anys han estat plens d’aprenentatges i de descobrir grans persones. Persones apassionades de la seva feina, optimistes incansables i somiadors incondicionals. Només per haver-vos trobat en el camí, aquests 10 anys ja tenen sentit.

I per 10 anys més (o més!), esperem seguir formant part del canvi i seguir caminant envers la utopia.

Irene Borràs

Directora de CAUSES that change the word