Dinamitza les xarxes amb el calendari de publicacions!

calendaripublicacions

Seguim avançant i us proposem algunes dates destacades al Calendari de Publicacions per al segon trimestre que us ajudaran a crear continguts per a les xarxes socials.

En aquest post us oferim el calendari amb els dies clau des dels mesos de l’Abril al Juny. Donar-li un cop d’ull i aprofitar les dates rellevants és una forma d’anticipar-se, planificar i tenir contingut per tenir actives les xarxes socials.

A més de les pautes que us comentàvem al post de presentació del Calendari de Publicacions al Gener, us aconsellem utilitzar un calendari de planificació de publicacions propi per portar el control dels continguts de les vostres plataformes. Així serà més fàcil visualitzar a mitjà llarg termini com encaixar els vostres objectius als vostres missatges, si teniu cobert el calendari com us agradaria, si les dates destacades les teniu previstes…

calendari CM 2T CATD’altra banda, és una eina de treball col·laborativa, i per això treballar en equip serà molt més fàcil ja que es podran compartir documents i aportar necessitats o idees des de diferents departaments o perfils més específics de la vostra entitat. Estem parlant d’un recurs senzill, tipus Excel, un document compartit (per exemple, Google Drive) que sigui fàcil de treballar i pràctic d’integrar a la vostra estratègia de creació de continguts de xarxes socials.

Properament us farem arribar els següents calendaris de publicacions perquè les vostres xarxes socials continuïn sent tot un èxit aquest any 2022.

I recorda que, si necessites un servei més individualitzat de Xarxes Socials per a la teva organització, des de CAUSES podem donar-vos un cop de mà. Contacta amb nosaltres mitjançant info@causes.cat.