Reforça les xarxes socials amb el Calendari de Publicacions!

Comencem l’any amb nous objectius i enguany volem posar a la llista de to do com optimitzar les xarxes socials amb petits gestos.

Per això, des de CAUSES, oferim una eina molt útil que us donarà idees per publicar a les xarxes socials durant tot l’any. A través de lliuraments quadrimestrals, llançarem uns calendaris amb dies claus per tal que les organitzacions puguin anticipar-se i preparar les comunicacions en dates destacades.

Ja hem comentat altres vegades com n’és d’important per a la bona gestió de les xarxes socials el fet de planificar amb temps les publicacions i tenir sempre “bones excuses” per comunicar-nos amb els nostres públics. Creiem que el Calendari de Publicacions és un material que us serà de gran ajuda per assolir aquesta meta.

En aquesta primera part presentem les dates més destacades des del mes de Gener al mes de Març. N’hi ha moltes més, però aquí us proposem les més genèriques.

CalendariXXSS1TCATAltres recomanacions que realitzem per treballar aquest calendari són:

  • Planifica amb temps aquestes publicacions al teu calendari de continguts.
  • Adapta el missatge i transmet des del punt de vista de la vostra entitat.
  • Igualment afegeix els hashtags i mencions a altres perfils/usuaris que us interessin (per tal que la publicació arribi el més lluny possible)
  • Personalitza i destaca les imatges (vídeos o fotos) ja que augmentaran el valor del contingut.
  • I recorda allò que als vostres seguidors els agrada (sempre pensar en clau de comunitat).

Properament us farem arribar els següents calendaris de publicacions i us donarem noves pautes per tal que les vostres xarxes socials siguin tot un èxit aquest nou any 2022.

I recorda que, si necessites un servei més específic de Xarxes Socials per a la teva organització, des de CAUSES podem donar-vos un cop de mà. Contacta amb nosaltres a través de info@causes.cat.