Sobreviure a les retalladesSobrevivir a los recortes

Els moments són complicats i complexos. La feina de les entitats no s’espera i lluny d’haver-n’hi menys, n’hi ha més.

Però cal seguir endavant: treballant i planificant. El curs SOBREVIURE A LES RETALLADES: ESTRATÈGIES DE COMUNICACIÓ PER A LA CAPTACIÓ DE FONS que es realitzarà properament a la Fundació Universitat Rovira i Virgili, amb la col·laboració de la Federació Catalana del Voluntariat Social, vol oferir pautes per entendre la captació de fons dins d’una estratègia global d’entitat.

Consulta el programa i inscriu-t’hi. Ara, tens l’oportunitat d’aprendre i fer créixer la teva entitat. T’hi espero!El momento es complicado y complejo. El trabajo de las entidades no se espera y lejos de haber menos, hay más.

Pero es necesario seguir avanzando: trabajando y planificando. El curso SOBREVIVIR A LOS RECORTES: ESTRATEGIAS DE COMUNICACIÓN PARA LA CAPTACIÓN DE FONDOS que se realizará próximamente en la Fundació Universitat Rovira i Virgili,  con la colaboración de la Federació Catalana del Voluntariat Social, quiere ofrecer pautas para entender la captación de fondos dentro de la estrategia global de entidad.

Consulta el programa e inscríbete. Ahora, tienes la oportunidad de aprender y hacer crecer a tu organización. ¡Te espero!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.