Jornada de bones pràctiques de gestió castelleraJornada de buenas prácticas de gestión castellera

La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya organitza la primera jornada de bones pràctiques de gestió en el món casteller. Es presentarà un estudi sobre la gestió de les colles castelleres a càrrec del Dr. Jaume Gené de la URV, un conjunt de bones pràctiques de captació de fons i una petita xerrada per obtenir recursos privats.

Es pot consultar el programa a aquí.

Cada vegada més sectors -culturals, educatius, mediambientals- se sumen a la recerca de recursos privats que ja fa temps han començat altres camps -socials, de cooperació-. El temps dirà el model que estem construint però està clar que si volem que les coses avancin, s’ha de fer des de la suma i l’esforç d’actors diversos.

Si més no, gaudirem de noves maneres de fer i entendre les relacions. Bona jornada!

La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya organiza la primera jornada de buenas prácticas de gestión en el mundo “casteller”. Se presentará un estudio sobre la gestión de las “collas castelleras” a cargo del Dr. Jaume Gené de la URV, un conjunto de buenas prácticas de captación de fondos y una pequeña charla para obtener recursos privados.

Puedes consultar el programa aquí.

Cada vez más sectores -culturales, educativos, mediambientales- se suman a la búsqueda de recursos privados que ya hace tiempo han empezado otros campos -sociales, de cooperación-. El tiempo dirá el modelo que estamos construyendo pero está claro que si queremos que las cosas avancen, debe hacerse desde la suma y el esfuerzo de actores diferentes.

Seguro que disfrutaremos de nuevas maneras de hacer y entender las relaciones ¡Buena jornada!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.