Has de preparar la memòria anual de la teva entitat?¿Tienes que preparar la memoria anual de tu entidad?

PortadaPowerpoint2Si has de preparar la memòria anual de la teva entitat i no saps per on començar, t’oferim dos serveis que et poden ajudar a elaborar la memòria:

Els acompanyaments per a l’elaboració de memòries. A partir d’un calendari de treball definit, us ajudarem de forma personal a avançar en la construcció de l’estructura, contingut i format final de la vostra memòria. Estarem al vostre costat treballant colze a colze.

Més informació i inscripcions

I si no tens temps de fer-la, o no saps per on començar, t’oferim el servei d’elaboració de memòries. Fem tot el procés possible per tal que la memòria sigui una relitat: definició de l’estructura, ubicació de la informació facilitada per l’entitat, ampliació de contingut, si és necessari, selecció de fotografies,… i el disseny final! Diga’ns què necessites i et passem preu, sense compromís!

Més informació aquí.

Aquests serveis es realitzem conjuntament l’Observatori del Tercer Sector i CAUSES.PortadaPowerpoint2

Si tienes que preparar la memoria anual de tu entidad y no sabes por dónde empezar, te ofrecemos dos servicios que te pueden ayudar a elaborar la memoria:

Los acompañamientos para la elaboración de memorias. A partir de un calendario de trabajo definido, os ayudaremos de forma personal a avanzar en la construcción de la estructura, contenido y formato final de vuestra memoria. Estaremos a vuestro lado trabajando codo a codo.

Más información e inscripciones

Y si no tienes tiempo de hacerla, o no sabes por dónde empezar, te ofrecemos el servicio de elaboración de memorias. Hacemos todo el proceso posible para que la memoria sea una realidad: definición de la estructura, ubicación de la información facilitada por la entidad, ampliación de contenido (si es necesario), selección de fotografías… y ¡el diseño final! Dinos qué necesitas y te pasamos precio ¡sin compromiso!

Más información aquí.

Estos servicios se realizan conjuntamente por el Observatorio del Tercer Sector y CAUSES.