Ens veiem al 7è CICLE FELÍ!

Ja arriba el 7è CICLE FELÍ i aquesta vegada, en un nou format: 3 webinars en diferents dies que segur seran del vostre interès.

Un cicle de webinars organitzats per l’Associació El Jardinet dels Gats enfocats principalment per a entitats que es dediquen a la cura i protecció de gats i gates abandonats però també amb continguts interesants per a qualsevol altre tipus d’organitzacions.

A continuació us presentem la programació d’enguany on hi participarem amb dues sessions.

Data: 21 D’OCTUBRE 18H-20H

Nom: Quatre números per a la gent de lletres

Contingut: Si no sabeu com portar els números de l’entitat, si no sabeu si ho esteu fent bé, o teniu ganes d’explorar noves eines, us recomanem aquest petit taller on es parlarà sobre la importància de portar bé els comptes de l’organització i tenir eines pràctiques i útils per fer-ne un seguiment correcte.

A càrrec d’Irene Borràs Garrido, llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Pompeu Fabra, consultora de CAUSES amb experiència al camp de la gestió econòmica, comunicació i captació de recursos.

Data: 28 D’OCTUBRE 18H-20H

Nom: No oblidis les xarxes socials per millorar la captació de fons de la teva entitat!

Contingut: La necessitat de comunicar tot el que fem a la nostra organització per donar-nos a conèixer i arribar al nostre públic és fonamental per continuar avançant i créixer. Per això, és important apropar-se als nostres seguidors a través dels nostres canals, i les xarxes socials són perfectes per fer-ho. En aquesta sessió repassarem algunes estratègies bàsiques per optimitzar les xarxes socials i per fer-ho més fàcil per a la nostra entitat.

A càrrec de Maria Angeles Urda. Llicenciada en Ciències Polítiques i Sociologia per la Universitat de Granada (UGR). Actualment treballa com a consultora a CAUSES, consultoria especialitzada en responsabilitat, compromís, marca i impacte, i és docent a diverses entitats del Tercer Sector.

Data: 17 DE DESEMBRE 18H-20H

Nom: Salut i gats comunitaris.

Contingut: Un webinar específic sobre allò que més ens inquieta, la salut dels gats de les colònies felines.

A càrrec de Salvador Cervantes, de la Clínica Felina, responsable principal de les àrees d’anestèsia i control del dolor (agut i crònic), així com del control de les malalties nosocomials i ús responsable dels antibiòtics. El trobaràs a més de al quiròfan controlant tot pacient sedat o anestesiat, amb els diagnòstics i procediments orodentals, ja que també és el responsable de l’àrea d’odontologia.

Podeu fer una única inscripció per als tres webinars o al que més us interessi AQUÍ.

A quin us apuntareu? Us esperem a tots! 😽