Un regal per compartirUn regalo para compartir

Avui, un amic, m’ha fet un dibuix que vull compartir:

Una regadora, unes llavors, unes arrels, un petit brot, unes fulles, un tronquet, un tronc, un arbre, uns fruits.

M’ha recordat que totes les coses tenen el seu procés, que les flors (com m’agrada dir) no creixen estirant-les. Quan dono classes; o acompanyo entitats en les seves estratègies de comunicació o captació de fons; quan parlo amb empreses i els dic que el que cal és tenir clara la direcció i després posar-se a treballar, és això mateix: un procés, un tenir clar què s’ha de fer, posar els recursos necessaris i fer passos ferms envers la mateixa direcció. I saber esperar per veure els fruits.

M’ha agradat el dibuix i he pensat que era un regal que valia la pena compartir.Hoy, un amigo, me ha hecho un dibujo que quiero compartir:

Una regadera, unas semillas, unas raíces, un pequeño brote, unas hojas, un tronco, un árbol, unos frutos.

Sé que las cosas tienen su proceso, que las flores (como me gusta decir) no crecen estirándolas. Cuando doy clases, o acompaño entidades en sus estrategias de comunicación o captación de fondos, cuando hablo con empresas y les digo que lo deben hacer es tener clara la dirección y luego ponerse a trabajar, es eso mismo: un proceso, un tener claro qué hacer, poner los recursos necesarios y dar pasos firmes hacia la misma dirección. Y saber esperar para ver los frutos.

Me ha gustado el dibujo y he pensado que era un regalo que valía la pena compartir.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.