Existir, compartir, transformarExistir, compartir, transformar

No totes les entitats es troben en el mateix punt a l’hora de comunicar. Algunes no troben el temps per posar-s’hi. D’altres ho fan sense saber què comuniquen ni a qui.

La comunicació és bidireccionalitat, és parlar de l’altre, enlloc de parlar de tu. Amb un últim objectiu: transformar.

Aconseguir canviar vides, sensibilitzar i canviar comportaments, incloure la solidaritat en la forma de vida de cadascú,… Processos llargs i lents. Justament, per això, des de les entitats hem de tenir clar que, comunicar, hauria de formar part de la responsabilitat social de les pròpies organitzacions.

No hi haurà transformació sense comunicació.

Us deixo la presentació que vaig fer a la II Jornada de la Asociación de Fundaciones Andaluzas. Espero que us sigui d’interès!

[slideshare id=35295018&doc=comunicarparacompartir-140530035716-phpapp02]No todas las entidades se encuentran en el mismo punto a la hora de comunicar. Algunas no encuentran el tiempo para ponerse. Otros lo hacen sin saber qué comunican ni a quién.

La comunicación es bidireccionalidad, es hablar del otro, en lugar de hablar de ti. Con un último objetivo: transformar.

Conseguir cambiar vidas, sensibilizar y cambiar comportamientos, incluir la solidaridad en la forma de vida de cada uno, … Procesos largos y lentos. Justamente, por eso, desde las entidades debemos tener claro que, comunicar, debería formar parte de la responsabilidad social de las propias organizaciones.

No habrá transformación sin comunicación.

Os dejo la presentación que hice en la II Jornada de la Asociación de Fundaciones Andaluzas. Espero que os sea interés!

[slideshare id=35295018&doc=comunicarparacompartir-140530035716-phpapp02]

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.