Dosis d’optimisme i empenta

Avui he tingut l’oportunitat de parlar amb un gran empresari de la província. Anava a presentar-li els meus serveis de consultoria en temes de responsabilitat, compromís, marca i impacte.

Abans que em digués que les PIMES ja tenien prou feina a sobreviure (és el discurs que, malauradament, sento cada dia), m’he avançat i li he dit jo. Però no, el meu interlocutor ha estat capaç de donar-li la volta i justament m’ha dit que, les PIMEs, ara més que mai, necessiten que els acompanyin i els guiïn en aquests temps turbulents.

M’ha sorprès gratament trobar tant optimisme i tanta vitalitat en un moment com el que estem vivint. En poc més de mitja hora, he sentit paraules sàvies com feia temps que no sentia. Aquí en van algunes que crec que val la pena tenir presents i recordar:

  • Ens en sortirem, però cal que tots remem cap a la mateixa direcció.
  • Cal aportar solucions estratègiques, alhora que pràctiques i resolutives.
  • Molts col·lectius propers es queden fora de combat. Per a aquests, també cal treballar.

Com a comiat: “jo pensaré en tu i tu pensaràs en mi”. Una altra manera d’explicar que les relacions poden avançar si hi ha un win-win. Ho tindré present. Una manera fantàstica de començar el dia i veure el panorama amb optimisme. (Gracias, Sr. D R!!).

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.