entidades no lucrativas
10 anys de CAUSES

10 anys de CAUSES

Fa 10 anys, CAUSES va començar com una idea, com un desig. El desig de seguir al costat de les entitats per ajudar-les a fer un món millor.

Infants, joves, dones, persones grans, persones amb (dis)capacitats, salut, cooperació, natura, cultura, recerca… Tantes i tantes organitzacions que treballen per canviar, transformar realitats i contribuir a fer un món més just, solidari i sostenible! És un privilegi poder treballar, conèixer i aprendre de les entitats i de les persones que en formen part.

Durant aquests 10 anys, hem fet plans estratègics de comunicació i de captació, hem dissenyat i desenvolupat campanyes, hem millorat la comunicació, potenciat canals i xarxes de moltes organitzacions. Aquests processos de consultoria estratègica, operativa i tàctica s’han combinat amb moltes hores de formació, també en comunicació i captació, per ajudar a  les entitats a obrir la mirada i acompanyar-les en el seu creixement.

És un camí en el qual hi han format part altres persones: programadors web, dissenyadors gràfics, i altres col·laboradors que han posat no només la seva professionalitat, sinó també el seu cor.

Perquè el món de les entitats necessita professionals capaços de dirigir, gestionar, comunicar i captar bé. Però no es pot fer sense persones que tinguin un gran sentit de la solidaritat, de respecte i d’empatia. És per això que aquests 10  anys han estat molt més que una forma d’ajudar a les entitats. Aquests 10 anys han estat plens d’aprenentatges i de descobrir grans persones. Persones apassionades de la seva feina, optimistes incansables i somiadors incondicionals. Només per haver-vos trobat en el camí, aquests 10 anys ja tenen sentit.

I per 10 anys més (o més!), esperem seguir formant part del canvi i seguir caminant envers la utopia.

 

Irene Borràs

Directora de CAUSES that change the word