comunicació

Has de preparar la memòria anual de la teva entitat?

PortadaPowerpoint2Si has de preparar la memòria anual de la teva entitat i no saps per on començar, t’oferim dos serveis que et poden ajudar a elaborar la memòria:

Els acompanyaments per a l’elaboració de memòries. A partir d’un calendari de treball definit, us ajudarem de forma personal a avançar en la construcció de l’estructura, contingut i format final de la vostra memòria. Estarem al vostre costat treballant colze a colze.

Més informació i inscripcions

I si no tens temps de fer-la, o no saps per on començar, t’oferim el servei d’elaboració de memòries. Fem tot el procés possible per tal que la memòria sigui una relitat: definició de l’estructura, ubicació de la informació facilitada per l’entitat, ampliació de contingut, si és necessari, selecció de fotografies,… i el disseny final! Diga’ns què necessites i et passem preu, sense compromís!

Més informació aquí.

Aquests serveis es realitzem conjuntament l’Observatori del Tercer Sector i CAUSES.