entidades no lucrativas

Jornada de bones pràctiques de gestió castellera

La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya organitza la primera jornada de bones pràctiques de gestió en el món casteller. Es presentarà un estudi sobre la gestió de les colles castelleres a càrrec del Dr. Jaume Gené de la URV, un conjunt de bones pràctiques de captació de fons i una petita xerrada per obtenir recursos privats.

Es pot consultar el programa a aquí.

Cada vegada més sectors -culturals, educatius, mediambientals- se sumen a la recerca de recursos privats que ja fa temps han començat altres camps -socials, de cooperació-. El temps dirà el model que estem construint però està clar que si volem que les coses avancin, s’ha de fer des de la suma i l’esforç d’actors diversos.

Si més no, gaudirem de noves maneres de fer i entendre les relacions. Bona jornada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.