entidades no lucrativas

Un regal per compartir

Avui, un amic, m’ha fet un dibuix que vull compartir:

Una regadora, unes llavors, unes arrels, un petit brot, unes fulles, un tronquet, un tronc, un arbre, uns fruits.

M’ha recordat que totes les coses tenen el seu procés, que les flors (com m’agrada dir) no creixen estirant-les. Quan dono classes; o acompanyo entitats en les seves estratègies de comunicació o captació de fons; quan parlo amb empreses i els dic que el que cal és tenir clara la direcció i després posar-se a treballar, és això mateix: un procés, un tenir clar què s’ha de fer, posar els recursos necessaris i fer passos ferms envers la mateixa direcció. I saber esperar per veure els fruits.

M’ha agradat el dibuix i he pensat que era un regal que valia la pena compartir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.