Granotes bullides i captació de fons

Què tenen a veure les granotes bullides amb la captació de fons?

Si vols saber-ho, t’espero al proper XVIII Fòrum la Primavera de les Associacions, impulsat pel Consell Municipal d’Associacions de Barcelona i organitzat per Torre Jussana – Centre de Serveis a les Associacions de Barcelona. El Fòrum, que tindrà lloc el proper 1 i 2 de juny a Torre Jussana, porta per títol “El finançament associatiu: perspectives de futur”. Diferents ponents compartiran coneixements i experiències per afrontar un repte difícil en temps de crisis: el finançament dels projectes i les entitats.

Pots consultar el programa aquí.

I una breu presentació de la meva intervenció, Reptes i oportunitats per al finançament associatiu, aquí.

Author : Irene Borràs

Irene Borràs, Economista. Màster en Polítiques Públiques i Socials, Idec - UPF. Direcció General de Màrqueting, ESADE. Professora col·laboradora de la URL, Torre Jussana-Ajt.Barcelona i altres entitats. Promoc i lidero CAUSES, acompanyant empreses, organitzacions i persones en les seves estratègies de responsabilitat, compromís, marca i impacte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.