10 anys de treballant amb i per a les entitats: felicitats xarxanet!10 años trabajando con y para las entidades: ¡felicidades xarxanet!

xarxanet celebra els 10 anys que fa que treballa al costat de les organitzacions per donar-los eines i recursos per millorar la gestió del dia a dia i l’impacte de la seva feina.

Xarxanet

Sempre que tinc ocasió, a la gent del món de l’associacionisme i el voluntariat els recomano el web i que se subscriguin als seus butlletins setmanals (actualitat, finançament i a l’Abast). Xarxanet em sembla una gran eina que permet a les entitats:

  • Aprendre i accedir a recursos formatius: idees, recomanacions, novetats legislatives, guies,… sobre diferents camps (econòmic, projectes, jurídic,…).
  • Estar al dia: subvencions, ajuts, premis, agenda i actes d’entitats, propers cursos,…
  • Conèixer altres entitats: del teu àmbit o d’altres.
  • Estar al dia de les tendències del sector, ja sigui a través del seu bloc o per publicacions de les quals en fan ressò.

Xarxanet és un espai de trobada i aprenentatge que dóna protagonisme a les entitats, estant al seu servei i al seu costat. És un espai que creix perquè té un equip fantàstic de professionals que el fa créixer. Moltes felicitats al món associatiu i a xarxanet: per molts anys més de feina ben feta!Xarxanet celebra los 10 años de trabajo junto a las entidades del tercer sector con el fin de ofrecer herramientas y recursos para mejorar la gestión del día a día y el impacto de su trabajo.

Xarxanet

Siempre que tengo ocasión, a la gente del mundo del asociacionismo y el voluntariado les recomiendo la web y que se suscriban a sus boletines semanales (actualidad, financiación y a l’Abast). Xarxanet es una gran herramienta que permite a las entidades:

  • Aprender y acceder a recursos formativos: ideas, recomendaciones, novedades legislativas, guías, … sobre diferentes campos (económico, proyectos, jurídico, …).
  • Estar al día: subvenciones, ayudas, premios, agenda y actos de entidades, próximos cursos, …
  • Conocer otras entidades: de tu ámbito u otros.
  • Estar al día de las tendencias del sector, ya sea a través de su blog o por publicaciones de las que hacen eco.

Xarxanet es un espacio de encuentro y aprendizaje que da protagonismo a las entidades, estando a su servicio y a su lado. Es un espacio que crece porque tiene un equipo fantástico de profesionales que lo hace crecer. Muchas felicidades al mundo asociativo y a Xarxanet: ¡por muchos años más de trabajo bien hecho!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.